HANDELSBETINGELSER

Husk altid at læse handelsbetingelser og -vilkår igennem, inden du foretager et indkøb. På den måde sikrer du dig den bedste oplevelse ved at handle hos os. Alle aftaler med os indgås på dansk, og alle betingelser er iht. gældende dansk købelov. Nedenstående betingelser gælder for samtlige leverancer fra Beauty 4 All.

KONTAKTOPLYSNINGER
Beauty 4 All er både en online-forretning og en fysisk butik. Al kontakt og korrespondance til os foregår således skriftligt via e-mail eller post.
Nebsmøllevej 34, Ortved
4100 Ringsted
CVR-nr.: 37471305
Telefon: (+45 28 93 60 46)
E-mail: beautyinfo4all@gmail.com

PRISER OG BETALING
Alle priser er angivet i DKK og er inklusiv moms. Afhængig af din ordres størrelse kan ordren blive tillagt et fragtbeløb. Dette vil fremgå af din ordre, inden du godkender købet. Alle ordrer med en værdi over DKK 598,00 sendes fragtfrit. Alle ordrer under en samlet værdi på DKK 598,00 opkræves et fast beløb på DKK 39,00 til at dække vores fragtomkostninger.

Betalingskort
Hos Beauty 4 All kan du betale med Dankort, VISA/Dankort, MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro og JCB. Beløbet trækkes først fra din konto, når din ordre er afsendt fra os. Du betaler således aldrig for varer, som ikke er afsendt.

SIKKERHED OG DATABESKYTTELSE
Når du køber en vare hos Beauty 4 All, registrerer du dine betalingsoplysninger. Dine kontooplysninger kontrolleres udelukkende gennem vores aftale med PBS gennem en sikker og krypteret forbindelse kaldet SSL (Secure Socket Layer). Beauty 4 All har på intet tidspunkt adgang til disse oplysninger, og oplysningerne lagres ikke i nogen systemer. Forbrugerlovgivningen har fastsat de gældende bestemmelser om databeskyttelse for at beskytte forbrugerens identitet og privatliv. Beauty 4All er forpligtet til at overholde disse bestemmelser. Data, der identificerer dig personligt som forbruger, vil aldrig blive distribueret videre til en tredjepart. Alle, der handler hos Beauty 4 All, skal være fyldt 18 år. Er du mindreårig, kan du få hjælp af en værge eller en forælder.

BESTILLING OG LEVERING
Vi leverer kun til adresser i Danmark, og det er vores målsætning at levere alle varer så hurtigt som muligt. Er varen på lager, afsendes den samme dag. Er varen udsolgt, vil der på din ordrebekræftelse fremgå den forventede leveringstid. Der tages forbehold for, at varen kan blive udsolgt på købstidspunktet, udgå eller forsinkes fra vores leverandører. Skal du bruge varen en bestemt dato, så kontakt os for at høre om mulighederne. Vi anvender GLS som transportør, og du modtager altid et Track & Trace-nr. fra os, så du kan følge din forsendelse, indtil den leveres hos dig. Din ordre bliver sendt til din nærmeste GLS Pakkeshop, og du har mulighed for selv at vælge denne, når du afgiver din ordre. Når leverancen er leveret og kvitteret for, betragtes ordren som afsluttet. Alle ordrer over DKK 598,00 sendes fragtfrit. Alle ordrer under DKK 598,00 opkræves et fast beløb på DKK 39,00 til at dække forsendelsesomkostningerne.

FORTRYDELSES- OG REKLAMATIONSRET

Fortrydelsesret
Du har mulighed for at fortryde dit køb inden for 14 dage fra modtagelsesdagen.

Skal du returnere en vare til os, skal den være i samme stand som ved levering og emballeres korrekt og forsvarligt i den oprindelige emballage til returfragten. Vi skal kunne sælge varen igen som en ny vare. Er varen således ikke 100% komplet med al tilbehør, al original emballage og beskyttelse, udvendig som indvendig, eller er varen blevet beskadiget, ridset eller lign., så tilbyder vi ikke refundering, hverken hel eller delvis. Du kan ikke fortryde købet ved blot at nægte modtagelse af leverancen. Hvis varen tages i brug, bortfalder din returret. Du bedes kontakte os inden returneringen ved at sende os en e-mail indeholdende dit ordrenr., navn, adresse og kontaktoplysninger samt oplysning om årsagen til returnering. Når den fejlfri vare er modtaget hos os, vil vi refundere dig det fulde betalte fakturabeløb. Vi modtager ikke pakker pr. efterkrav, så denne type forsendelse vil blive nægtet modtaget og returneret til dig. Du afholder selv omkostningerne til returfragten.

Reklamationsret
I henhold til dansk købelov har du 24 måneders reklamationsret gældende fra den dag, du har modtaget en vare. Opdager du en fejl på varen, som var til stede på leveringstidspunktet, skal du omgående kontakte os, så vi kan vurdere, hvordan vi løser problemet på tilfredsstillende vis. Det betyder, at vi enten reparerer varen, ombytter den eller tilbyder refundering eller et nedslag i prisen baseret på vores egen vurdering. Fejlen på varen må ikke skyldes manglende vedligeholdelse, forkert anvendelse, behandling eller brug af varen. Reklamationsretten gælder ikke forventeligt slid eller patina på en vare under almindelig brug. Hvis du modtager en vare, som er beskadiget under transporten, skal du straks efter levering kontakte os, så vi kan kontakte transportøren og få løst problemet med din vare.

DISCLAIMER
Beauty 4 All ønsker altid at give dig den bedst tænkelige oplevelse ved at handle med os. Derfor opdaterer og vedligeholder vi løbende vores hjemmeside for at sikre dig så præcise oplysninger som muligt. Vi tager dog forbehold for, at der på hjemmesiden kan fremstå utilsigtede menneskelige fejl eller oplysninger, fx omkring leveringstider, udsolgte varer, priser m.m., og kan ikke drages til ansvar herfor.

Se endvidere vores persondatapolitik her